Sander en Angelique in hun zaak
Sander en Angelique in hun zaak Foto: © Optiek Cooijmans

E-reader-win-actie Cooijmans Optiek

Algemeen Advertorial

Son en Breugel - Vanaf deze week maakt u als klant van Cooijmans Optiek kans op het winnen van een gloednieuwe e -reader. Deze sympathieke actie houden eigenaren Sander en Angelique Cooijmans voor het vierde jaar op rij.


Van alle klanten die tussen 23 oktober tot en met 20 december in de winkel een aankoop doen, wordt een naambriefje in een glazen pot verzameld. Wat voor aankoop mensen doen, maakt daarbij niet uit. Gewoon een flesje lenzenvloeistof mag dus ook. Op 21 december worden eerlijk zeven briefjes getrokken en deze mensen winnen allemaal een e-reader.

"Wij vinden het belangrijk om zo nu en dan iets leuks voor onze klanten te doen", vertelt Angelique. We hebben een grote, trouwe klantenkring uit Son en Breugel en de omliggende dorpen en daar zijn we dankbaar voor. Om iets terug te doen, zijn we met deze actie begonnen en de reacties zijn altijd zo positief, dat we deze kerstactie dit jaar weer graag houden. En naast de winnaars, worden wij hier zelf ook heel blij van. Het is geweldig om de winnaars te bellen en hen te vertellen dat ze een e-reader hebben gewonnen."

Goede leesbril
Dat de readers voor de Kerst worden uitgedeeld aan de zeven gelukkige winnaars, is niet voor niks. "Gezellig lezen onder de kerstboom met als het te donker wordt een goede leesbril en de letters wat groter". Angelique en Sander zijn trots op hun zaak, die in 1972 door de ouders van Sander werd gestart. En terecht, want ze hebben een grote groep vaste klanten die bewust bij hen komen voor een eerlijk advies en goede service.

Mooi vak
Sander zegt daar zelf over: "Optiek is een mooi vak en dat geef ik graag door. Ik vind het belangrijk dat jonge mensen dit mooie vak kunnen leren en daarom leid ik hen ook zelf in de zaak op. Zo is Nicole sinds enkele jaren een vaste kracht bij ons. Zij heeft naast haar opleiding hier het vak echt geleerd en gaat zich nu verder specialiseren in lenzen. En dus is er ruimte voor een nieuwe leerling opticien en is Bas vorige week ook bij ons gestart." Zo heeft Cooijmans dus naast oog voor de klanten ook oog voor goede oogzorg in Son en Breugel en mogelijkheden voor jonge mensen.

Wilt u graag kans maken op een nieuwe e-reader voor onder de kerstboom? Kom dan zeker even langs in de winkel aan de Dommelstraat! Iedereen is altijd welkom. Een korte vraag of kleine aankoop kan altijd. Voor een oogmeting of advies over bril, lenzen of zonnebril is het fijn om een afspraak te maken. Zo is er voldoende tijd om u goed te helpen. Want de medewerkers van Cooijmans Optiek zijn pas tevreden als hun klanten dat ook zijn!