Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: d64d37
Foto: Wil Feijen
Foto's Algemeen / Son & Breugel

Berkenstaete viert 50-jarig bestaan

Son en Breugel - Zorgcentrum Berkenstaete bestaat 50 jaar. Tijdens de feestweek van 24 tot en met 30 oktober stonden veel feestelijke activiteiten in Berkenstaete aan de Bontstraat in Son en Breugel op het programma. Zondag 27 oktober was er voor de bewoners, cliënten en andere belangstellenden een jubileumviering.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Onder het genot van een hapje en een drankje kwamen verschillende artiesten en verenigingen langs om samen met de aanwezigen een feestje te vieren. Nadat het Sint Catharina Gilde uit Son en Breugel met een vendelgroet de middag had geopend, kon het feest beginnen. Lokale artiesten als Nancy van Heeswijk, Aris Weel, De 3 vraagtekens (of zijn het er vier) kwamen langs, maar ook Rob des Bouvrie. Hij had niet alleen zijn accordeon meegenomen, maar ook zijn muzikale vriend en de Gravelsingers. De Gravelsingers traden waarschijnlijk voor het laatst op. Mara's dansstudio zorgde zelfs voor wat oosterse sferen.

Cadeau
Natuurlijk waren ook 'De Vrienden van Berkenstaete' aanwezig. Zij kwamen niet met lege handen. Zij schonken de bewoners van Berkenstaete een aantal mooie berkentakken, als verwijzing naar de naam Berkenstaete. In de takken zaten een viertal zogenaamde 'metal birds'. Het cadeau werd aangeboden door De Vrienden samen met De Klerk interieur beplanting. De 'boom' staat vanaf nu bij de infobalie van Berkenstaete en haalt buiten een beetje naar binnen. De onthulling van de 'boom' werd gedaan door Wim van Hout, bewoner van Berkenstaete. Hij plaatste een door hem zelf vervaardigd vogelhuisje in de boom.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>