Logo mooisonenbreugel.nl
Kariem scoort rechtdoor als buitenaanvaller   | Fotonummer: adb65a
Kariem scoort rechtdoor als buitenaanvaller (Foto: Ingezonden)
sport

Volleyballers Geldrop maatje te groot voor VC Pieter Brueghel

Son en Breugel - Heren 1 trad maandag 28 oktober in de Hoofdklasse aan tegen recordkampioen VC De Clown uit Geldrop. Zonder de afwezige Enrique en met aanvulling van heren 2, wisten de heren er toch een leuke pot van te maken.

De eerste set begon veelbelovend met mooie aanvallen en goede blokkades. Maar na de 20 punten maakten de heren uit Son en Breugel iets te veel individuele fouten, waardoor VC De Clown de set naar zich toe kon trekken. Ondanks een goede start, ging ook de tweede set en daarmee het tweede punt naar Geldrop.

De derde set ging met vers bloed op buiten goed van start en een stunt leek in de maak. Maar als VC De Clown aanzet, tonen ze hun ware klasse en VC Pieter Brueghel werd in de slotfase nipt opzij gezet. De vierde set was het geloof vervlogen en kwam de thuisploeg niet boven de tien punten uit. Al met al een aardige wedstrijd met goede aanvallen en passes, maar te weinig om de heren uit Geldrop van hun stuk te brengen.

 

 

 

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>