Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 7ce40d
Foto: Wil Feijen
politie

Politiepost tijdelijk gesloten op Ruysdaelstraat

Son en Breugel - Om aangifte te doen, om een wijkagent te spreken of een casus aan te kaarten bij de wijkagent konden inwoners uit Son en Breugel voorheen op maandag en donderdag binnenlopen bij het 'postje' aan de Ruysdaelstraat. Vanaf 1 november is dit niet meer mogelijk; de post wordt tijdelijk gesloten.

Redacteur: Emmy Grit

"Door capaciteitsproblemen kunnen wij niet meer garanderen dat wij iedere maandag en donderdag de post in de Ruysdaelstraat voor de inloop kunnen bemannen", licht wijkagent Diana van Moorsel toe. Het capaciteitsprobleem is landelijk.

Bereikbaar
"We blijven wel bereikbaar voor de inwoners van Son en Breugel en natuurlijk verdwijnt 'het blauw' niet op straat. Alleen we moeten nu keuzes maken. De samenwerking met de BOA's is goed, zij nemen ook bepaalde taken van ons over. De veiligheid voor onze inwoners is nog steeds geborgen."

Aangifte
Inwoners uit Son en Breugel kunnen voor het doen van een aangifte terecht bij bureaus in Geldrop, Sint-Oedenrode of Eindhoven. Verder blijft de politie altijd bereikbaar via 0900-8844 en via internet www.politie.nl. Mocht dit een probleem zijn, of de inwoners kunnen niet naar een bureau in de omliggende gemeente, dan kunnen de inwoners ook een afspraak maken met de politie. "Als inwoners zich melden bij de receptie van de gemeente aan de Ruysdaelstraat en zij zijn op zoek naar ons, dan geven de medewerkers dat aan ons door. Wij nemen dan contact op, we kunnen de afspraak b.v. op de Ruysdaelstraat laten plaatsvinden, bij de brandweer, of we kunnen besluiten om bij de mensen thuis te komen. Dit gaat altijd in overleg.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>