Logo mooisonenbreugel.nl
Veel belangstelling bij de lezing 5G gegeven door StralingsBewust   | Fotonummer: 4a1775
Veel belangstelling bij de lezing 5G gegeven door StralingsBewust (Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

Zorg voor een veilige stralingsarme woon- en werkomgeving

Son en Breugel - Hebt u aanhoudende gezondheidsklachten waarvan uw huisarts niet weet wat de oorzaak is? Dan is de kans groot dat elektromagnetische straling van invloed is. EM-straling is onder andere afkomstig van mobieltjes, zendmasten, wifi, dect-telefoons, bluetooth, radio, TV, digitenne, radar, satellieten, slimme meters, zonnepanelen, elektrische en elektronische apparaten. De handel hierin levert miljarden op, ook voor de overheid onder andere door licenties.

Wie zich zorgen maakt over de gezondheidsrisico's van de omringende en alsmaar toenemende EM-straling, zoals door 5G, krijgt van de exploitanten en de overheid te horen dat EM-straling niet ioniserend is en daarom enkel een verwaarloosbaar beetje opwarming kan geven. Die bewering is misleidend, want in de praktijk hebben veel mensen last van elektrostress. Volgens een Zweeds onderzoek in 2009 en een Nederlands onderzoek door Kantar in 2016 betreft het ongeveer drie procent van de bevolking (in Nederland een half miljoen mensen). De beste diagnosemethode is 'straling weg, klachten weg'.

Vragen zoals onderstaand kunnen beantwoord worden.
- Wat kun je doen als je geen smartstraling wilt van je nieuwe apparaat met smarttechnologie? Straks is er geen apparaat meer te krijgen zonder deze technologie.
- Hoe bescherm ik me tegen de wifi / smartmeter van de buren?
- Hoe bescherm ik mijn kinderen op school en thuis?
- Hoe bescherm ik onze nachtrust om te kunnen regenereren?
- Hoe aard je je apparatuur?
- Hoe en waarvoor gebruik je adapters?
- Hoe zet ik de wifi-router uit/lager?
- Waarom geen verlengsnoeren gebruiken?
- Hoe ga om met je TV, modem, gsm/MB, smartmeter/-apparaat en computer?

Op 8 november geeft Ruud Sikking, elektrotechnisch ingenieur, meetspecialist en lid van de beroepsvereniging Vemes, tips en uitleg hoe dat gerealiseerd kan worden. De lezing wordt gehouden in De Boerderij, Leeuwstraat 2, Son en Breugel. Inloop vanaf 19.30 uur, start lezing: 20.00 uur. Entree bedraagt 6 euro euro. Aanmelding via: stralingsbewustsonenbreugel@hotmail.com (niet verplicht maar wel fijn).

Mededeling: in verband met de aanwezigheid van stralingsgevoelige mensen, wordt de wifi uitgezet en wordt aan de aanwezigen gevraagd om hun gsm thuis of in de auto te laten. Voor wie zich wil voorbereiden of niet kan komen is er het document op www.Cybertheek.nl emv/infoveldmeting.pdf.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>