Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 2cef89
Foto: IWCE
Activiteit

IWCE houdt Wintermarkt

Son en Breugel - De International Women's Club of Eindhoven (IWCE) houdt haar traditionele Wintermarkt dit jaar op donderdag 21 november van 10.00 tot 15.00 uur bij Thermae Son, Thermaelaan 2, in Son en Breugel. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. Parkeren is gratis op het grote parkeerterrein voor het gebouw van Thermae.

Sinds vele jaren organiseert de IWCE deze sfeervolle markt, waar leden van de IWCE en andere deelnemers veel unieke artikelen verkopen zoals schilderijen, handgemaakte sieraden en andere accessoires, decoratieve items, delicatessen zoals huisgemaakte chutneys en honing van een Veldhovense imker en souvenirs uit diverse landen.

Internationaal gebak
Je kunt gezellig rondsnuffelen en dat ene bijzondere kerstcadeautje vinden. Verder kun je genieten van koffie en thee met huisgemaakte cake en ander zoetigheden gemaakt door IWCE-leden van vele landen. En om iets van de baksels voor thuis mee te nemen, pakken de dames het met plezier voor u in. De opbrengst van de internationale gebaktafel gaat naar het Ronald McDonald huis in Veldhoven.

Iedereen is welkom om de warme sfeer op te snuiven op deze internationale markt met veel mooi gemaakte producten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>