Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 379717
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Jos Govaarts signeert zijn roman 'Krassels'

Son en Breugel - Oud-inwoner van Son en Breugel Jos Govaarts signeert op zaterdag 16 november zijn debuutroman 'Krassels' in Boekhandel De Traverse in Son en Breugel. De signeerochtend begint om 11.00 uur.

Sinds de lancering van het boek op 11 mei zijn er veel lovende woorden over deze roman verschenen in de vorm van reviews op verschillende websites. Zo hebben de recensenten van hebban.nl de roman gewaardeerd met vier (van de vijf) sterren. Ook RTV Drenthe heeft aandacht besteed aan zijn roman en tevens was Jos Govaarts te horen in het literaire programma 'Boeken met Michel' van omroep NOOS.

Over Krassels
Marcus Halen, bijna veertig jaar, zit in een onrustige fase van zijn leven. Hij leeft gescheiden van zijn gezin, verliest door een ziekte al zijn haar en zijn vader overlijdt plotseling. In de nalatenschap krijgt Marcus de opdracht om een brief bij iemand af te leveren. Hij weet alleen een naam, verder niets; geen woonplaats en niet wie die persoon is. Het is het begin van een zoektocht. Niet alleen naar de onbekende man, maar vooral naar zichzelf. Hij ontdekt veel over zijn vader en zijn familie, zaken die hij liever niet had geweten.

WIe is Jos?
Jos Govaarts heeft zijn jeugd in Son doorgebracht (Sonse Bergen). Na de middelbare school (Sint Jozef Mulo, Sint-Oedenrode en Van der Puttlyceum, Eindhoven) verliet hij Son om te gaan studeren. Tot aan het overlijden van zijn moeder kwam hij geregeld in Son, nu nog af en toe. Hij was bedrijfsarts bij de NS, later bij vele andere bedrijven. Vijftien jaar lang heeft hij daarnaast ook een eigen coachpraktijk gehad. Al tijdens zijn werk als bedrijfsarts en als coach is hij gaan schrijven.

Andere verhalen van zijn hand zijn verschenen in de bundels Onthullingen (openingsverhaal) en Rafels. Jos neemt ook deel aan het programma 'verhalen voor de nacht' van omroep NOOS. Hij geeft geregeld presentaties over zijn boek in bibliotheken en bij leesclubs. Op zijn website (www.josgovaarts.nl) houdt hij zijn lezers op de hoogte van de vorderingen van zijn nieuwe roman die in het voorjaar van 2020 verschijnt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>