Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 291f09
Foto: Wil Feijen
Foto's Sinterklaas

Warm onthaal voor Sinterklaas en zijn Pieten

Son en Breugel - 'Hij komt, hij komt…', 'Zie ginds komt de stoomboot'…, en andere bekende Sinterklaasliedjes werden door de vele kinderen aan de kade gezongen in afwachting van Sinterklaas. Nadat de Goedheiligman zaterdag in Apeldoorn veilig met de stoomtrein is aangekomen, kwam hij zondag 17 november met de boot aan in Son en Breugel.

Opgewacht door honderden kinderen en volwassenen voelde Sinterklaas zich echt welkom. Na het ontvangst aan de kade ging Sinterklaas met al zijn Pieten via Zonhove richting het Raadhuisplein waar locoburgemeester Jos de Bruin de Sint namens de gemeente verwelkomde.

Sinterklaas was een klein beetje teleurgesteld. Hij was zijn staf kwijt. Gelukkig waren er Googel-Pieten en die wisten na het roepen van een spreuk zijn staf weer terug te toveren.

Nadat het officiële gedeelte werd afgesloten nam Sinterklaas de tijd om met de kinderen op de foto te gaan en werden er vele handen geschut. De Pieten deelden uiteraard veel pepernoten uit aan zowel de kinderen als de volwassenen.

Lees woensdag 20 november het hele verhaal over de intocht van Sinterklaas in DeMooiSonenBreugelKrant.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>