Logo mooisonenbreugel.nl
Optreden Township Rebellion bij Plein Public (archieffoto 2017)   | Fotonummer: d38fab
Optreden Township Rebellion bij Plein Public (archieffoto 2017) (Foto: )
Muziek

Energieke Rockband bij Plein Public

Son en Breugel - Na een fantastische opening van het seizoen in oktober is de volgende Plein Public avond al weer zicht. Township Rebellion speelt op zaterdag 30 november onvervalste rock en ballads, muziek waar je niet stil op kunt blijven staan. Houd je van ACDC, Anouk en Queen? Dan wordt dit jouw avond. De band bestaat uit een viermans formatie met zangeres en weet bij ieder optreden hun enthousiasme met gemak over te brengen op het publiek.

Twee jaar geleden was de band ook te gast bij Plein Public. Omdat deze avond een groot feest werd, is de organisatie blij dat ze weer terug zijn zodat er weer genoten kan worden van bekende old-timers van Queen of ZZ Top. En van eigentijdse rock van Anouk, Muse en de Editors. Het wordt weer een avond wordt waarop je van begin tot eind kunt genieten, lekker kunt dansen en waarvan je nog lekker lang zult nagenieten. Er wordt om 20.30 uur gestart en het programma eindigt om 22.30 uur. Maar zoals het vaak gaat, kan het met gemak later worden. Menig artiest heeft moeite om te stoppen met optreden, vanwege de bijzondere sfeer.

Pet gaat rond
Je bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. Tot op 30 november in De Boerderij, Leeuwlaan 2, Son en Breugel. Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl of op www.townshiprebellion.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>