Logo mooisonenbreugel.nl
Niels in de aanval tegen zijn oude club Nuvo'68   | Fotonummer: 4fa297
Niels in de aanval tegen zijn oude club Nuvo'68 (Foto: Ingezonden)
sport

Heren 1 VC Pieter Brueghel sprokkelt punten bij elkaar

Son en Breugel - Na een goede start in de hoofdklasse, werd de afgelopen weken drie keer achtereen met 3-1 verloren. De reeks werd ingezet bij Nuvoc in Veldhoven, begin vorige maand. Daar speelden de heren uit Son en Breugel een prima wedstrijd, maar moesten drie punten daar achterblijven. Gelukkig bood de plaatselijke Veldhovense horeca naderhand de nodige hartige troost.

Twee weken geleden tegen Nuvo'68 uit Nuenen hetzelfde verhaal, maar dan zonder troost. Zoals eerder gemeld, heeft VC Pieter Brueghel 1 een historische connectie met Nuvo, met zes spelers in de geledingen met een Nuenens verleden. Gelukkig vertegenwoordigen ze nu VC Pieter Brueghel en ze speelden bij vlagen prima. Eigenlijk hadden ze gelijk moeten spelen, maar op cruciale momenten werden te veel individuele fouten gemaakt. Noemenswaardig was de epische pancake van PJ en de backset op dia hit van Jasper.

En dan de wedstrijd van maandag 25 november. Op een of andere manier heeft het eerste team het altijd lastig tegen de gretige studenten van Tamar 1. Op lengte zouden de heren uit Son en Breugel winnen. Maar dat telt niet. Wat wel telt zijn goede aanvallen, solide verdediging en goed samenspel. En dat deden de studenten in deze gelijkopgaande match simpelweg net iets beter. Zonder geblesseerden Enrique en PJ werd uiteindelijk toch nog een puntje binnengesleept. Dat hadden er eigenlijk twee moeten zijn.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>