Logo mooisonenbreugel.nl
Artist impression    | Fotonummer: b7b942
Artist impression (Foto: ©Heijmans)
Advertorial Algemeen / Son & Breugel

Ideaal wonen in Son aan de Dommel

Son en Breugel - Wonen aan de groene rand van Son en Breugel, in een duurzame, onder architectuur gebouwde woning, vlakbij het prachtige Dommeldal? Het klinkt ideaal. Maar wie daar wil wonen, moet er snel bij zijn. De vijfde en laatste fase van bouwproject Son aan de Dommel gaat namelijk 17 december in de verkoop. En er zijn slechts 34 woningen beschikbaar!

Son aan de Dommel fase 5 is onderscheidend door de unieke ligging, tussen de rest van de wijk, een statige laan met oude eiken en het Dommeldal. Maar ook door de fraaie architectuur, het comfort en de grote afwisseling in woningtypen. Zo biedt Son aan de Dommel voor elk wat wils: twee- en driekappers, hoek- tussen- en vrijstaande woningen. Ze zijn stuk voor stuk modern uitgevoerd, royaal van opzet en voorzien van diepe tuinen.

Toekomstbestendig wonen
Passend bij deze tijd van klimaatdoelen, is deze woonwijk duurzaam en dus toekomstbestendig opgezet. Zo zijn alle nieuwe woningen volledig energieneutraal en gasloos. Dat betekent: geen cv-ketel of radiatoren. Warm water en de verwarming worden verzorgd via een efficiënte bodemwarmtepomp. Die wordt gecombineerd met vloerverwarming op alle verdiepingen.

Zonnepanelen
Standaard zijn de woningen bovendien uitgerust met zonnepanelen voor het zelf opwekken van elektriciteit. In combinatie met de extra goede isolatie, zorgen deze installaties voor een energieprestatie (EPC) van 0, ofwel label A++++. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Speciale informatiedag
Naar verwachting is de belangstelling voor deze laatste woningen in Son aan de Dommel erg groot. Het is belangrijk er op tijd bij te zijn. Daarom organiseren de makelaarskantoren Kruijswijk in Son en Breugel en Van Santvoort in Eindhoven op 9 december een vrij toegankelijke informatiedag. Iedereen met interesse kan dan bij de makelaar binnenwandelen om kennis te maken met dit prachtige project. Bij voorinschrijving voor één van de woningen, ontvangt u zelfs een VIP-kaart. Daarmee maakt u extra kans om uw droomwoning toegewezen te krijgen!

Bezoek de informatiedag op 9 december bij:
Kruijswijk Makelaardij, Son & Breugel en Van Santvoort Makelaars, Eindhoven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>