Logo mooisonenbreugel.nl
De presentatie van Inbo en Stam en de Koning in het Vestzaktheater    | Fotonummer: 4494be
De presentatie van Inbo en Stam en de Koning in het Vestzaktheater (Foto: Wil Feijen)

Inbo en Stam en de Koning maken van kerk een dorpshuis

Son en Breugel - In het huidige dorpshuis van Son en Breugel werd woensdag 23 oktober het nieuwe dorpshuis gepresenteerd. Aan het in groten getale aanwezige publiek presenteerden toen vijf ontwerpers hun visie over het hergebruik van de voormalige Sint-Petrus Bandenkerk in het centrum van Son en Breugel. Nu is bekend wie dit het best heeft gedaan.

Redacteur: Adrie Neervoort

De gemeente Son en Breugel heeft zich uitgesproken voor het ontwerp van Inbo en Stam en de Koning. Nadat de gunning bekend was, werden de kandidaten die het niet waren geworden in kennis gesteld. Daarna volgde een periode waarin er bezwaar kan worden gemaakt. Afgelopen maandag 9 december eindigde deze periode en kon het proces van het informeren van de raad en de media een aanvang krijgen.

Op donderdag 12 december zal Inbo en Stam de Koning meer inzicht geven over welke visie er achter dit winnende ontwerp zit Meer nieuws over deze toch wel spraakmakende aanbesteding van een uniek beeldbepalend gebouw in het centrum van Son en Breugel leest u volgende week in deze krant en eerder op www.mooisonenbreugel.nl

Nu kan het politieke debat beginnen over de keuze en de gevolgen die dit heeft, zowel financieel als voor wat betreft de uitvoerbaarheid.

 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>