Kyron en René Brus bij hun nieuwe reinigingsmachine
Kyron en René Brus bij hun nieuwe reinigingsmachine Foto: Wil Feijen
Advertorial

Sonse Stoom-Erette een duurzame stomerij

Algemeen

Son en Breugel - René Brus nam op 1 juni 2015 de Sonse Stoom-Erette over van Cees Akkermans. Na 43 jaar was er een nieuwe eigenaar en René wilde bewust geen grote veranderingen doorvoeren, maar wel toevoegingen op de kwaliteit. Ook verruimde hij de openingstijden en verbeterde hij de huisstijl.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Kyron, de zoon van René, werkt ruim drie jaar in de stomerij. Een leuke samenwerking volgens beiden. Ze vullen elkaar goed aan: vader René met zijn ervaring en zoon Kyron met zijn kennis van nieuwe technieken.

Duurzaamheid speelt altijd een belangrijke rol bij een stomerij, zeker bij de Sonse Stoom-Erette. Vader en zoon gingen op zoek naar een nog duurzamere manier van reinigen. Dit resulteerde in de aanschaf van een gloednieuwe Böwe reinigingsmachine. Deze machine is voorzien van de nieuwste technieken en reinigt alles op een duurzame wijze. Voor het reinigen van allerlei stoffen in de Böwe reinigingsmachine maakt de Sonse Stoom-Erette gebruik van de meest milieubewuste reinigingsvloeistof Sensene. Het zorgt voor een betere geur en kleur en behoud van de kwaliteit van uw stoffen.

Vanaf nu reinigt de Sonse Stoom-Erette alles in de nieuwste reinigingsmachine duurzaam en milieubewust, met het perfecte resultaat, zoals u dat van de Sonse Stoom-Erette gewend bent.