Afbeelding
Foto: Ingezonden

Midwinteravond in kerstsfeer

Algemeen

Son en Breugel - De Boerderij in Breugel is zaterdag 21 december de meest sfeervolle plaats in het dorp. Lichtjes, vuurkorven, kerstbomen, gratis glühwein en chocomel zorgen voor een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is.

Buiten kun je eerst genieten van kerststemmen van de leerlingen van muziekschool Music Dock. Binnen brengen Eva Wiselius en Erik Verhoef een mooi programma van zowel eigen werk als covers. Een vrolijke ongedwongen avond met mooie zang en muziek. Er zijn zeker nummers bij waar je heerlijk kunt meezingen. Je krijgt daarna vast zin in Kerstmis.

Deze muzikale voorstelling met een selectie van kerstliedjes, mooie songs, luisternummers en meezingers biedt De Boerderij je met veel liefde en plezier aan. Het wordt een avond waar je een warm hart van krijgt en waarvan je met een glimlach zult genieten. Eva (zang en piano) en Erik (gitaar en vocals) hebben deze sfeervolle muzikale avond zelf samengesteld en zorgen voor een fantastische avond. Zorg dat je deze avond niet mist.

Er wordt deze avond iets eerder gestart dan normaal: om 19.30 uur in de mooi verlichte tuin van De Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel. Kom op tijd, ontmoet, geniet en drink samen een glaasje met de andere aanwezigen. En zoals je van ons gewend bent: de prijs voor deze unieke optredens bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie, zoals gewoonlijk, met de pet rond. Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl.