Het smartlappenkoor Rawazzi
Het smartlappenkoor Rawazzi Foto: Ingezonden

Ernest Beuving treedt op met Rawazzi

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Ernest Beuving komt vrijdag 10 januari met zijn band naar het Vestzaktheater. Met zijn cabaretesk muziektheater programma 'Klap van de korenmolen' treedt hij vaak samen op met lokale koren. Het optreden in Son en Breugel doet Ernest samen met het Smartlappenkoor Rawazzi.


Het koor is al een tijd aan het repeteren, zo ook met Ernest Beuving. Het koor Rawazzi is geen onbekende in Son en Breugel. Een gezelligheidskoor dat uit ongeveer zestig leden bestaat die graag smartlappen en levensliederen zingt. Veel verenigingen zien het ledental achteruitgaan, dit geldt niet voor Rawazzi.

Wie is Ernest Beuving?
Zijn meesterlijke imitaties vallen bij het publiek in de smaak, evenals zijn melancholische liedjes. Het optreden is half concert, half cabaret met veel humor en imitaties. Het koor zingt heerlijk mee. De acts gaan van een postuum Prins Bernard die zich beklaagt over zijn troonopvolging, een borderline dansende Keltische zanger, een Toon Hermans over iPhones en 'spuiten en slikken' tot aan een Mick Jagger met ADHD. Kortom een optreden dat u moet zien.

Uitgelicht
Volgens verschillende berichten in de pers is Ernest Beuving 'een allround cabaretier die met het koor en zijn uitstekende band de zaal op zijn kop zet'. Een ander persbericht: 'een multi-talent met een ijzersterke stem, zeer getalenteerde komiek en een gevatte alleskunner.'

Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Vestzaktheater. Het optreden is vrijdag 10 januari en begint om 20.15 uur.