Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 8a5abe
Foto: Ingezonden
sport

Inschrijven bridgekampioenschap 2020

Son en Breugel - De Breugelse Bridge Club heeft in de afgelopen vier jaren een succesvol kampioenschap georganiseerd. Deze bridgedrives waren gezellig, spannend en goed georganiseerd. Vandaar dat ze gaan voor het eerste lustrum: voor het vijfde jaar op rij houdt de Breugelse Bridge Club het kampioenschap van Son en Breugel. De succesformule van de eerdere drives blijft gehandhaafd; er wordt nauwelijks iets gewijzigd.

Deze vijfde drive wordt gehouden op zondag 26 januari in de zalen van Sporthal De Bongerd in Breugel. In de sporthal is er ruimte voor maximaal 25 tafels en dus 50 paren. Zodra het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt, wordt de inschrijving gesloten. De inschrijving staat open voor alle bridgeparen waarvan minstens één persoon woonachtig is in Son en Breugel. De drive wordt georganiseerd onder leiding van een arbiter van de Nederlandse Bridgebond. Ze zijn erin geslaagd om dezelfde arbiter als in de voorafgaande jaren te strikken. Hij komt met veel plezier naar Breugel en vervult zijn taak met verve. Voor de uitslag worden Bridge-mates gebruikt.

Er zijn twee zittingen met ieder vijf rondes van drie spellen. De deelnemers worden willekeurig verdeeld in groepen. Deze groepen spelen dezelfde, voorgestoken spellen. Het inschrijfgeld bedraagt € 42,00 per paar; dat is inclusief de koffie en gebak bij de ontvangst en een lunch.

Het programma van deze bridgedrive is als volgt:
09.15 uur: Ontvangst met koffie
10.00 uur: Aanvang van de eerste zitting van vijf rondes
12.40 uur: Lunch
13.40 uur: Aanvang van de tweede zitting van vijf rondes
16.20 uur: Einde van de tweede zitting
16.30 uur: Bekendmaking van de uitslag en prijsuitreiking

Inschrijven voor 31 december het liefst per e-mail bij Jos van der Hamsvoort, via jos@vanderhamsvoort.nl, telefoon 0499-471129 of 06-54724369. De inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld ad € 42,00 is voldaan op IBAN-nummer NL18 INGB 0000 7415 52 ten name van C.M.Baartman e/o J. V.d. Hamsvoort onder vermelding van 'bridgedrive 2020' en de twee namen van het deelnemende paar. U ontvangt daarna een bevestiging dat de inschrijving is geaccepteerd en nadere informatie omtrent de dag zelf.

 

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>