De huidige sporthal De Bongerd
De huidige sporthal De Bongerd Foto: Adrie Neervoort

Breng je eigen hapjes mee en begin het nieuwe jaar in feestcafé De Bongerd

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Feestcafé De Bongerd houdt op woensdag 1 januari, op Nieuwjaarsdag, een bijzondere Nieuwjaarsparty. Tijdens deze party mag je gewoon je eigen hapjes meebrengen die je thuis nog in je koelkast hebt staan. De oplossing voor mensen die van gezelligheid houden en graag samen met hun vrienden en familie willen toasten op het nieuwe jaar. Speciaal voor mensen die er thuis niet de ruimte voor hebben of het juist fijn vinden om de gasten elders te ontvangen.

Op 1 januari kunt u vanaf 14.00 uur een tafel reserveren in feestcafé De Bongerd. In een gemoedelijke sfeer kunt u uw gasten een fijn 2020 wensen. De meegebrachte kinderen kunnen ondertussen in de sporthal spelen waar kinderentertainment is.

Dus als u wilt, kunt u gewoon uw eigen hapjes meenemen. Bestellen in het café kan natuurlijk ook. U betaalt alleen de bestelde drankjes en hapjes. En om het nieuwe jaar alvast goed te beginnen, krijgt u van feestcafé De Bongerd een gratis glas heerlijke prosecco.

Reserveer dus snel met uw familie en of vriendengroep een tafel op 1 januari. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar. Kijk voor meer informatie en de contactgegevens die vermeld staan in advertentie van feestcafé De Bongerd op deze pagina.