Samen maken we er weer een prachtig feest van
Samen maken we er weer een prachtig feest van Foto: Wil Feijen

De ondernemersavond 2020, ontmoet, verbind en feest mee

Algemeen Ondernemersverkiezing

Son en Breugel - Jaarlijks organiseert de Lionsclub Son en Breugel de Ondernemersavond. Tijdens dit geweldige feest, komend jaar op zaterdag 1 februari 2020 reiken zij weer de felbegeerde titels 'Ondernemer van het Jaar Son en Breugel', 'Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt' en de 'Starter van hjet Jaar' uit. Een mooie kans om collega-ondernemers en relaties te treffen. Daar wilt u toch ook bij zijn?

Meer spanning, meer feest
In samenwerking met de beide ondernemersverenigingen van Son en Breugel (OVE en OVSB) wordt de Ondernemersavond dit jaar in een iets ander jasje gestoken. Omdat vooraf geen genomineerde kandidaten bekend worden gemaakt, is de uitreiking van de titels door de jury dit jaar extra spannend. Zo biedt de avond nog meer ruimte om elkaar als ondernemers en relaties te ontmoeten en samen te feesten. Ook dit jaar belooft de Ondernemersavond zeker een spetterende avond te worden met een aantrekkelijk, smakelijk en feestelijk programma in de feesttent op het Kerkplein in Son.

Ondernemers door ondernemers
In oktober 2019 stroomden de nominaties voor de Ondernemers van het Jaar 2019 binnen. Mensen van binnen en buiten Son en Breugel stelden tientallen ondernemers van Ekkersrijt en uit Son en Breugel voor als kandidaat. Allemaal ondernemers die volgens hen voldoen aan het thema van dit jaar 'anders denken, gewoon doen'. De jury is bezig met het beoordelen van de kans hebbende ondernemers om de titels te kunnen vaststellen. Samen met u kijken ze uit naar de spannende uitreiking op 1 februari.

Goede doelen
De Ondernemersavond wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors. De netto opbrengst van zeker 12.500 euro gaat ieder jaar naar een aantal lokale goede doelen. Dit jaar verdelen de Lions de opbrengst onder de volgende goede doelen: de Kerstpakkettenactie door de gezamenlijke kerken in Son en Breugel, stichting Kinderkampen, de kindervakantiespelweken in Son en Breugel, het project 'Therapeutisch paardrijden' voor kinderen van Zonhove, de Voedselbank afdeling Son, stichting Kufambatose Zimbabwe ten behoeve van kinderen met een motorische handicap en de landelijke Lionsactie tegen Kinderkanker. Daarnaast worden nog enkele kleinere lokale doelen ondersteund zoals het HOi-Huis Son, Het Kuylkamp Familiefestival, de Diabetes Challenge Son en de Wensboom van Son en Breugel die inmiddels is opgesteld in de Bibliotheek in het Vestzaktheater.

Bestel uw toegangskaarten
Veel ondernemers en relaties hebben zich al aangemeld om deze feestelijke avond bij te wonen. Kom ook genieten van een aantrekkelijk, feestelijk programma met kansrijke mogelijkheden om op vernieuwende wijze de verbinding aan te gaan met andere ondernemers. De entreeprijs bedraagt 80 euro per persoon. Voor 625 euro reserveert u een tafel voor acht personen of voor 750 euro een tafel voor tien personen. Nieuw dit jaar is dat u ook een hoge statafel met stoelen voor vier personen kunt reserveren voor 320 euro.

Muziek
Een swingende band verzorgt de muzikale aankleding en ondersteuning. U kunt naar hartenlust genieten van een excellent diner met passende drankjes en na het diner uitgebreid swingen en informeel netwerken onder het genot van een drankje. Allemaal in de prijs inbegrepen. Het belooft een avond te worden waar u zeker nog vaak aan zult terugdenken! Plaats uw bestelling via www.ondernemervhjaar.nl of stuur een e-mail naar info@ondernemervhjaar.nl. Op deze website is ook alle informatie over de Ondernemersavond te vinden. De Lions en Goede Doelen zien u graag op 1 februari in de feesttent.