Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 3d17e3
Foto: @MooiSonenBreugel
TIPMooiSonenBreugel

Wat vind jij van vuurwerk?

Son en Breugel - Het afsteken van vuurwerk tijdens het oud en nieuw is slechts nog maar een paar dagen geleden en ligt bij veel mensen nog vers in het geheugen. Hoewel voor de ene bewoner vuurwerk een traditie is, vindt de ander dat het mens, dier en natuur schaadt. Hoe denk jij hierover?

In samenwerking met Dorpsbelang Son en Breugel gaat DeMooiSonenBreugelKrant in de eerstkomende raadpleging op zoek naar antwoorden over het onderwerp vuurwerk. Moet er een vuurwerkverbod komen? Of liever vuurwerkzones instellen? Vind jij dat er beter gehandhaafd moet worden? Of wil je liever dat de gemeente een vuurwerkshow verzorgt voor het hele dorp? Heb jij een mening hierover? Praat en denk mee en geef je tips/oplossingen via het burgerpanel TIPMooiSonenBreugel.

10 januari nieuwe raadpleging
Ben je al aangemeld? Dan ontvang je de vragenlijst vrijdag 10 januari via de e-mail. Ben je nog niet aangemeld en wil je meepraten/meedenken, meld je dan gratis en anoniem (vanaf 16 jaar) aan voor vrijdag 10 januari vóór 12.00 uur aan. Dan ontvang jij ook deze vragenlijst via de e-mail. Aanmelden kost slechts een paar minuten. Wij zijn benieuwd naar jouw antwoorden! Je leest de resultaten binnenkort in DeMooiSonenBreugelKrant.

Klik hier om je aan te melden

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>