Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c17e0b
Foto: ©MooiSonenBreugel
Algemeen / Son & Breugel

Voedselbank Best e.o. houdt statiegeldactie

Son en Breugel - De voedselbank Best e.o. (Son en Breugel, Oirschot en de Beerzen) houdt de komende weken een statiegeldactie bij supermarkt COOP in Breugel. De klanten van de supermarkt worden gevraagd om bij donatie van het statiegeldbedrag de knop van het goede doel te kiezen op de flessenautomaat.

De vrijwilligers van de voedselbank hebben met de heer Eric Kigge van COOP Breugel, de afspraak gemaakt dat de opbrengst van deze actie wordt aangewend voor aankoop van levensmiddelen die zij niet regelmatig kunnen verstrekken. Je kunt dan denken aan zuivelproducten, maar ook aan rijst, pasta en aardappelen.

De voedselbank afd. Best e.o. verstrekt op dit moment aan 90 gezinnen wekelijks een voedselpakket. Zij ervaren toename van het aantal vragen om hulp en vermindering van aanvoer van levensmiddelen.

Zij hopen dat ze met deze actie weer de goederen kunnen kopen en kunnen voorzien in het verstrekken van beter gevulde voedselpakketten. Het bestuur en de medewerkers bevelen deze actie van harte aan en bedanken u reeds bij voorbaat voor uw steun. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met 06-11070084.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>