Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 969574
TIPMooiSonenBreugel

Geef jouw mening over vuurwerk

Son en Breugel - In samenwerking met Dorpsbelang Son en Breugel heeft DeMooiSonenBreugelKrant een raadpleging opgesteld over het onderwerp vuurwerk. In deze raadpleging wordt op zoek gegaan naar antwoorden en meningen over (het afsteken van) vuurwerk. Voor de ene bewoner is vuurwerk een traditie, de andere vindt dat het mens, dier en natuur schaadt. Hoe denk jij hierover?

Moet er een vuurwerkverbod komen? Of liever vuurwerkzones instellen? Vind jij dat er beter gehandhaafd moet worden? Of wil je liever dat de gemeente een vuurwerkshow verzorgt voor het hele dorp? Heb jij een mening hierover? Praat en denk mee en geef je tips/oplossingen via het burgerpanel TIPMooiSonenBreugel.


Maak kans op een gratis taart
Ben jij nog geen lid van het burgerpanel en wil jij wel jouw mening geven over dit onderwerp? Klik dan op onderstaande link en beantwoord de vragen. Onder de inzenders die de vragenlijst via deze link invullen, verloot DeMooiSonenBreugelKrant vijf (slagroom-)taarten. Dus vul de vragenlijst in, word gratis en anoniem lid van het burgerpanel en maak kans op een taart! 


Klik hier voor het invullen van de raadpleging.

Je kunt je ook via www.tipmooisonenbreugel.nl aanmelden, dan ontvang je binnenkort de vragenlijst. Jouw mening telt dan ook mee, alleen maak je geen kans op een taart. 


  

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>