Logo mooisonenbreugel.nl
V.l.n.r.: Carin Hulsen, Gerry Senders, Riek van Kaathoven, Annie Warmoeskerken, Nettie Rovers en Sjaan van der Vorst   | Fotonummer: 24d83f
V.l.n.r.: Carin Hulsen, Gerry Senders, Riek van Kaathoven, Annie Warmoeskerken, Nettie Rovers en Sjaan van der Vorst (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Jubilarissen Katholieke Vrouwen Beweging

Son en Breugel - De Katholieke Vrouwen Beweging kent veel trouwe leden. Op de onlangs gehouden jaarvergadering werden maar liefst zes jubilarissen in de bloemetjes gezet. Sjaan van der Vorst is al 60 jaar lid. Gerry Senders, Riek van Kaathoven en Nettie Rovers zijn 50 jaar lid. Carin Hulsen en Annie Warmoeskerken vierden hun 25-jarig lidmaatschap.

Ruim voor aanvang van de vergadering waren de leden aanwezig. Het bestuur zorgde voor koffie/thee en een lekker stukje vlaai. Daarna opende voorzitster Carin Hulsen de vergadering. Er werd begonnen met een terugblik op de activiteiten van het jaar 2019 waarna penningmeester Truus Fransen het financiële verslag doornam. De kascontrolecommissie had de boeken gecontroleerd en complimenteerde de penningmeester dat het er allemaal keurig verzorgd uitzag. Gerda Lie nam afscheid van het bestuur, maar blijft wel de foto's en pr voor de vereniging verzorgen.

Daarna was het tijd om de jubilarissen te huldigen. Carin had voor iedere jubilaris een mooi verhaaltje gemaakt waarna eenieder een bos bloemen en cadeau ontving. Omdat Carin zelf ook haar jubileum vierde, werd zij in het zonnetje gezet door bestuurslid Truus Fransen. Veel van de jubilarissen hebben zelf ook jarenlang deel uitgemaakt van het bestuur. De KVB prijst zich rijk met zoveel trouwe leden.

In de pauze had men de gelegenheid om een drankje bij de bar te bestellen en kon men nog even bijpraten. Na iedere jaarvergadering is het traditie dat de leden gratis mogen kienen. Het bestuur had gezorgd voor de kienprijzen en zo werd de avond weer afgesloten met veel blije gezichten. Kijk voor een beeldimpressie van de foto's op www.kvbsonenbreugel.nl.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>