Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 25cc2b
TIPMooiSonenBreugel

Inwoners Son en Breugel laten mening horen over vuurwerk

Son en Breugel - In samenwerking met Dorpsbelang Son en Breugel heeft DeMooiSonenBreugelKrant een raadpleging in de vorm van een vragenlijst verstuurd onder de burgerpanelleden van TIPMooiSonenBreugel. Het onafhankelijk onderzoeksbureau TOP-Onderzoek heeft de vragen opgesteld waarbij het afsteken en de overlast van vuurwerk centraal staan.

Redacteur: Emmy Grit 

Behalve de lokale politieke partijen laten ook de landelijke politieke partijen hun mening horen over het afsteken van vuurwerk en de overlast hiervan. De boodschap is duidelijk: er moet iets veranderen, dit kan zo niet meer. Naar aanleiding van het afsteken van vuurwerk, de geluidsoverlast, het lastigvallen van de hulpdiensten, de persoonlijke ongelukken, de ontstane schade aan onder andere brievenbussen, bushokjes en straatnaambordjes tijdens de afgelopen jaarwisseling is voor veel Nederlanders de maat vol.

Vragenlijst
Inwoners uit Son en Breugel hebben door de onlangs gehouden raadpleging over vuurwerk hun mening kunnen laten horen. Inwoners die zich al eerder hadden aangemeld voor TIPMooiSonenBreugel, hebben de vragenlijst via hun emailadres ontvangen. Verder is deze vragenlijst op sociale media gedeeld door een 'open link' en in DeMooiSonenBreugelKrant gepubliceerd.

Slagroomtaart
Tussentijdse resultaten laten zien dat het onderwerp vuurwerk leeft onder de inwoners van Son en Breugel. Ruim 200 burgerpanelleden hebben de vragenlijst ingevuld en daarnaast hebben 61 inwoners de open link ingevuld. Verder zijn er ruim vijfentwintig vragenlijsten ingeleverd. Zoals in de krant van woensdag 15 januari vermeld stond, verloot DeMooiSonenBreugelKrant vijf slagroomtaarten onder de eerste honderd nieuwe inwoners die zich aanmelden voor TIPMooiSonenBreugel. De eerste slagroomtaart wordt binnenkort overhandigd.

Resultaten
Ben je benieuwd naar de resultaten van dit onderzoek? Lees er alles over in de krant van woensdag 29 januari.

Wil jij meepraten en meedenken over lokale onderwerpen, meld je dan gratis en anoniem aan op www.tipmooisonenbreugel.nl. Vanaf 16 jaar mag jij jouw mening laten horen.

Klik hier om je aan te melden

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>