Hans samen met Willem en Dany, de makers van de nieuwe brievenbus
Hans samen met Willem en Dany, de makers van de nieuwe brievenbus Foto: Ingezonden

Nieuwe brievenbus voor Hans

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Eén van de taakjes op Boerderij Krakenburg - Kinderopvang en Dagbesteding is krantjes 'gooien'. Elke week wordt er trouw door de deelnemers van de dagbesteding Rond de Linde bezorgd in de buurt. Een tijdje geleden merkten Willem en Dany dat de brievenbus op een adres op Olen er wel erg krakkemikkig uitzag. De deksel viel helemaal uit elkaar.

"Misschien kunnen we een nieuwe brievenbus maken?", opperde de inmiddels ervaren krantengooiers. Dit was een goed plan en ze gingen meteen aan de slag. Afgelopen week werd Hans Teulings tijdens het krantjes gooien verrast.

"Hallo Hans, wij hebben een cadeau voor jou", aldus Willem en Dany. "Een cadeau?!", reageerde Hans verbaasd. Willem en Dany: "Ja, kom maar gauw buiten kijken. Hij moet nog wel opgehangen worden." Dan ziet Hans de nieuwe brievenbus en is een beetje overdonderd door deze verrassing en vraagt zich hardop af waar hij dit toch aan te danken heeft.

"Jouw brievenbus is zo krakkemikkig, dat werkt niet handig. Daarom hebben wij voor jou een nieuwe gemaakt", aldus de beide jongens. Hans vindt het gelukkig hartstikke gaaf en geeft aan dat hij hem meteen gaat ophangen. De twee krantenbezorgers gaan de rest van de krantjes bezorgen en op de terugweg komen ze kijken of het gelukt is. En jawel, op de terugweg staat Hans al op de uitkijk.

"Zo trots als een pauw op zijn nieuwe brievenbus met de nét zo trotse pauwen Willem en Dany poseren de mannen nog even bij dit geslaagde project", aldus Riene Huijbers van Boerderij Krakenburg - Kinderopvang en Dagbesteding.