Team Rabobank Son en Breugel
Team Rabobank Son en Breugel Foto: Rabobank
Advertorial

Rabobank Son en Breugel dichterbij dan ooit

Zakelijk

Son en Breugel – Rabobank Son en Breugel is meer dan ooit betrokken bij het dorp. Met volop expertise in het eigen team en door nauwe samenwerking met de regionale en landelijke afdelingen zijn alle middelen voorhanden om de klanten in Son en Breugel optimaal te bedienen. En om waardevolle initiatieven in het dorp te ondersteunen. Het enthousiaste team van Rabobank Son en Breugel wordt geleid door directeur Patrick Wijns. 

De Rabobank organisatie doorliep in 2019 een belangrijke verandering. Patrick Wijns licht toe: "Tot vorig jaar maakte onze vestiging deel uit van Rabobank Het Groene Woud Zuid, maar nu zijn we met zeven andere banken opgegaan in de grotere Rabobank Regio Eindhoven. Dat biedt interessante mogelijkheden voor ons kantoor, omdat we in samenwerking met de regionale bank en hun hoogwaardige specialistenteam een zéér breed dienstenpakket kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld op het gebied van Groot Zakelijk, Verzekeren, Vermogensbeheer. Daarnaast hebben we zelf alles in huis op het gebied van Dagelijkse Bankzaken, Financieel Advies, Private Banking en Bedrijven. Of het nu gaat om hypotheekadvies, betalen en sparen, beleggen, pensioenadvies of ondersteuning van ondernemers: dat vind je allemaal in ons kantoor in Son en Breugel." 

Andere structuur
Door deze verandering in de structuur van de Rabobank, komt het kantoor in Son en Breugel nóg dichter bij haar klanten, zo legt Patrick Wijns uit. "We hebben samen met onze Ledenraad uitgebreid gebrainstormd over de thema's die we willen ondersteunen in ons dorp: het bevorderen van zelfredzaamheid, het stimuleren van duurzaam wonen, ondernemers laten groeien en de bijdrage aan een vitale leefomgeving. Dat laatste doen we bijvoorbeeld door het stimuleren van welzijn en welvaart en het ondersteunen van de vele belangrijke verenigingen en stichtingen in ons dorp. Je ziet dat al heel concreet terug in onze ondersteuning en bemensing bij Rabo Kids on Ice tijdens het IJsfeest, bij de Drakenbootrace waarbij we hoofdsponsor waren, of bij de fantastisch geslaagde uitreikingsavond van Rabo ClubSupport. Ook hebben we diverse workshops verzorgd voor ouderen en geven we gastlessen op scholen. We zijn graag betrokken bij het wel en wee van Son en Breugel."

Oren en ogen in het dorp
In de nieuwe opzet zijn de bankmedewerkers zéér essentieel. Maar ook de inbreng van oud-medewerkers en ledenraadsleden wordt graag gehoord. "Zij zijn letterlijk onze ogen en oren in het dorp", aldus Patrick Wijns. "Zij weten wat er speelt bij de verenigingen of bedrijven in ons dorp. Deze zaken bespreken we zeer regelmatig met elkaar. Daar waar we van toegevoegde waarde kunnen zijn, zullen we onze hulp zeker aanbieden. Bijvoorbeeld als het gaat om kwetsbare groepen in ons dorp. Zo werken we al langer samen met de KBO en de Seniorenmarkt. We kunnen hen over veel zaken informeren en er zo aan bijdragen dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. De jongerenraad Young & Connected organiseert regelmatig events, bijvoorbeeld voor starters op de woningmarkt, of beleggen voor jongeren. Hierbij zijn wij aanwezig met kennis en een groot netwerk. Ook voor onze ondernemers hebben wij de adviseurs in huis die Son en Breugel als geen ander kennen." 

Netwerk
Rabobank Son en Breugel investeert veel in haar grote netwerk. "Dat kunnen we vaak succesvol inzetten om onze klanten van dienst te zijn", vertelt de vestigingsdirecteur. "Zo hebben we al vaak binnen Son en Breugel ondernemers en particulieren kunnen koppelen aan waardevolle en betrouwbare partijen. Denk bijvoorbeeld aan lokale makelaars, accountants,  of een notaris die zijn  diensten kan aanbieden bij zaken als een overname of een erfkwestie. " Hij besluit: "Onze bank is meer dan ooit persoonlijk, benaderbaar en betrokken. Door dialoog en verbinding met onze bestaande én onze nieuwe klanten voelen we heel goed wat van belang is voor het dorp. Daarvoor zetten we ons ook in 2020 voor de volle honderd procent in!"

Wilt u graag met ons meedenken of heeft u goede ideeën, stuur dan een mail naar: son.breugel.RRE@rabobank.nl, of neem contact op met Patrick Wijns, telefoonnummer 06-10548119.