Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: cf26b7
Foto: Ingezonden
Activiteit

IVN publiekswandeling bij de Ruweeuwsels

Son en Breugel - Samen met IVN Son en Breugel kunt u op zondag 16 februari wandelen in de de buurt van het Wilhelminakanaal, stad van Gerwen, de Ruweeuwsels en de nieuwe Erven. Start van de wandeling is om 13.30 uur vanaf het fietspad bij de brug bij Schutsluis nummer 5, net voorbij de Ruweeuwsels.

Als je op de fiets komt, kun je je fiets prima stallen langs het fietspad bij de sluis. De wandeling gaat langs de Ruweeuwsels en de nabije omgeving en duurt circa twee uur. Het is een afwisselend gebied, met stukken bos, akkerland, zandpaden en weiland.

Het is nog vroeg in het voorjaar, maar met de zachte winter en het langzaam warmer wordende klimaat is er best een kans dat de eerste voorjaarsbloeiers al te zien zijn. Omdat de wandeling door een laagliggend gebied gaat, kan het af en toe wat drassig zijn. Trek daarom schoenen aan die daar tegen kunnen.

Aanmelden is niet verplicht, wel gewenst. Dit kan wandelen@ivn-senb.nl. Tevens kun u via dit emailadres meer informatie krijgen.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>