Logo mooisonenbreugel.nl
Zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd (archieffoto)   | Fotonummer: 325312
Zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd (archieffoto) (Foto: Ingezonden)
sport

Zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Son en Breugel - In de carnavalsvakantie wordt op vrijdag 28 februari een zaalvoetbaltoernooi gehouden in sporthal De Landing. Deelname is gratis.

Het ochtendtoernooi, tijdsindicatie van 08.00 – 13.00 uur, is voor iedereen van 7 tot en met 12 jaar. Afhankelijk van de inschrijvingen zal er een indeling worden gemaakt door de organisatie. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen en bijvoorbeeld de wachttijd tussen de wedstrijden. Je schrijft je individueel in.

Inschrijven kan tot 21 februari door een mail te sturen naar zaalvoetbaltoernooi@jc-oase.nl. Vermeld hierin je naam, leeftijd en telefoonnummer. Wees er snel bij want vol = vol.

Hulp nodig
Voor het ochtendtoernooi heeft elk team een begeleider nodig. Hiervoor is de organisatie op zoek naar ouders die een team willen coachen. Je wordt uiteraard gekoppeld aan het team waar je kind in speelt. Aanmelden kan via hetzelfde mailadres. De organisatie is tevens op zoek naar scheidsrechters. Zijn er vragen, neem dan gerust contact op via bovenstaand e-mailadres. De organisatie heeft er zin in om een weer een geweldige dag van te maken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>