Logo mooisonenbreugel.nl
Terence en Minoe de Waal en collega's met de gewonnen prijs   | Fotonummer: 10a6dc
Terence en Minoe de Waal en collega's met de gewonnen prijs (Foto: Ingezonden)
Advertorial zakelijk

Minder lang wachten bij Primera voor afhandeling post

Son en Breugel - Eigenaren Terence en Minoe de Waal investeren in Primera Son en Breugel. En dat is Post.nl niet onopgemerkt gebleven. Afgelopen week ontvingen zij dan ook de Post.nl prijs 'retailer van het jaar'. Om nog klantvriendelijker te kunnen zijn - en het zal de wachttijd aanzienlijk inkorten - staat er nu ook een zelfscan apparaat voor postpakketten.

Twee jaar geleden namen Terence en Minoe de Waal Primera Son en Breugel over: "We wilden eerst de klanten leren kennen en aanvoelen waar verbeteringen nodig waren. Doordat de ING servicebalie per 1 februari gestopt is bij Primera Son en Breugel, biedt dat mogelijkheden voor een uitbreiding van ons assortiment. Er is inmiddels een nieuwe vloer gelegd, een nieuwe cadeaukaarten wand geplaatst voor maar liefst 120 cadeaukaarten, zal de boekenhoek uitbreiden en komen er meer betaalbare cadeau artikelen in de winkel." Binnenkort wordt er in de winkel een betaalautomaat geplaatst waar iedereen, van alle banken, geld kan opnemen en geld kan storten.

Primera Son en Breugel trekt veel klanten voor postzaken. Terence: "Dat onze winkel de prijs 'retailer van het jaar' op het gebied van postzaken heeft gekregen is een hele eer. We hopen door de mogelijkheid dat klanten zelf hun pakket voortaan kunnen scannen dat daarmee de wachtrij ingekort zal worden. Maar als u liever geholpen wilt worden door een medewerker, dan kan dat uiteraard ook. "

De OV-oplaadpaal is weg. Maar bij de kassa kunnen de Primeramedewerkers u helpen om uw OV-chipkaart op te waarderen. Een auto overschrijven of schorsen? Ook dit soort RDW zaken kunt u bij Primera Son en Breugel regelen.

Tijdens de verbouwing is er ook geïnvesteerd in een nieuwe pasfoto hoek. Klanten kunnen de hele week van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur terecht voor het maken van een pasfoto.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>