Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: b51d79
Foto: FotoReza
sport

Bekerstunt HV Apollo

Son en Breugel - Het heren vaandelteam van handbalvereniging Apollo heeft in het jubileumjaar voor een enorme stunt gezorgd in de landelijke beker. Woensdagavond 19 februari knikkerde de tweede divisionist de nummer drie van de nationale eredivisie Hellas uit de beker.

In een daverende wedstrijd zagen ruim 200 toeschouwers Apollo van meet af aan het landelijk spelende team bij het nekvel pakken. Na een 13-11 ruststand, won de ploeg uit Son en Breugel verdiend met 30-28.

Een unieke prestatie van Apollo, die de afgelopen jaren een aantal keer in de regiofinale strandde. Apollo-coach Frank Kolen sprak over een historische wedstrijd waarin hij de prima prestatie van zijn ploeg roemde. De coach van Apollo hoopt in de kwartfinale wederom op een thuiswedstrijd in de nationale beker, waar naast HV Apollo nog zeven eredivisieclubs in vertegenwoordigd zijn.

Uitslag 
Beker Heren Senioren Landelijk 1/8 Finale
Apollo HS1 - IMTO Benelux/Hellas HS1 30-28

Programma
29 februari
20:15 uur Apollo HS1 - HV Quintus HS3

4 maart
21:15 uur Apollo DS1 - PSV Handbal DS3

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>