Afbeelding
Foto: Mariëlle van Hamont Photography
Advertorial

Mariëlle Spijkers van Hamont opent fotostudio

Zakelijk

Ik ben Mariëlle Spijkers van Hamont, high end fotograaf en memory maker. Ik vereeuwig met veel liefde en passie jullie bruiloft, zwangerschap en pas geboren wondertje. Momenten die helaas altijd voorbij vliegen en waar we vaak naar terug verlangen. 

Ik help jullie hierbij door jullie zo puur en eerlijk mogelijk te vangen in mijn beelden en deze te verwerken in een mooi fine art fotoalbum en/of wanddecoratie. Op deze manier kunnen jullie en de generaties na jullie, altijd teruggaan naar dat ene speciale moment en het herbeleven. Deze momenten worden namelijk alleen maar meer waard naar maten de tijd verstrijkt.

Op 1 maart open ik mijn gloednieuwe fotostudio op het park van ’t Boshuys & de Bevrijdende Vleugels. Graag nodig ik jullie uit om die dag tussen 11 uur ‘s morgens en 17 uur ‘s middags een kijkje te komen nemen.
Op die dag zullen er foto's gemaakt worden en kun je er zelf ook voor kiezen om een portretfoto te laten maken van jezelf, jullie kinderen, jullie gezin of...… noem maar op! 1 digitale foto krijg je van mij die dag cadeau! Verder zijn er nog toffe kortingsacties en kun je als bezoeker iets heel tofs winnen!! Wil je weten wat?!

Kom dan op 1 maart naar de opening van mijn studio!!!Adres: Sonseweg 39 5681BH Best (het pand achter t Boshuys)