Logo mooisonenbreugel.nl
Ockhuizenweg wordt opgeknapt   | Fotonummer: 70946f
Ockhuizenweg wordt opgeknapt (Foto: MooiSonenBreugel)
Algemeen / Son & Breugel

Ockhuizenweg gaat op de schop

 Son en Breugel -   De onderhoudstoestand van de Ockhuizenweg in Son en Breugel, officieel een landbouwontsluitingsweg, is al langere tijd slecht. Oorzaak van de slechte staat is het toenemende verkeer dat gebruik maakt van deze weg, waaronder veel vrachtverkeer.

Redacteur: Adrie Neervoort

Tijdens het onderhoud van de weg vindt tevens een herinrichting plaats; de weg wordt verbreed wat de veiligheid van de gebruikers, met name die van fietsers, ten goede komt. Na het gereedkomen van de werkzaamheden wordt de Bijenlaan afgesloten voor alle doorgaand vrachtverkeer. De Bijenlaan heeft de functie van wijkontsluitingsweg voor de woonwijk Sonniuspark, die op dit moment haar voltooiing nadert.

Twee maanden
De Ockhuizenweg vormt na de opknapbeurt en de verbreding een volwaardige verbinding voor het oostwest verkeer. Op 30 april 2019 werd al het projectplan opgesteld, deze is 18 februari 2020 vastgesteld waardoor het werk kan beginnen. Inmiddels is een ingenieursbureau begonnen met de voorbereidingen en starten de werkzaamheden medio juni – september. De verwachting is dat de werkzaamheden twee maanden zullen duren.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>