Logo mooisonenbreugel.nl
Lars Diesch met zijn gewonnen medailles   | Fotonummer: 878eaa
Lars Diesch met zijn gewonnen medailles (Foto: Ingezonden)
sport

Argo Zwemmen

Son en Breugel -  Lars Diesch (18) heeft afgelopen weekend namens Argo deelgenomen aan Schwimmwettkampf des Duisburger Schwimm Team 2020 in Duisburg. Dominik Patzelt van SG Luenen heeft daarbij de rol van trainer en coach op zich genomen.

Lars heeft niet onverdienstelijk gezwommen. Naast drie gouden en een zilveren medaille heeft hij namelijk zijn limiet voor de Open Nederlandse Kampioenschappen (ONK) op de 50 meter schoolslag verbeterd. Tevens heeft hij op alle zes afstanden een persoonlijk record gezwommen.

Daarnaast hebben afgelopen zondag vier zwemmers deelgenomen aan de Solo die werd gehouden in zwembad ‘De Wiemel’ in Deurne. Hierbij hebben zij vier keer een eerste plaats, twee keer een tweede plaats en een keer een derde plaats behaald. Er zijn vijf persoonlijke records gezwommen.

Zondag 15 maart nemen de zwemmers deel aan de vierde competitiewedstrijd die wordt gehouden in het Erica Terpstra Sportfondsenbad in Nijmegen, aanvang 15.00 uur.

Waterpolo
Uitslagen
B jongens - DZT 62 / LUTRA 11-4
C gemengd - AquAmigos 1-8
Dames 1 - Lutra 6-12
Heren 1 - SPIO/HZPC 19-1

Programma
Zaterdag in ZIB te Best:
16:00 uur Dames 1 - De Treffers

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>