Afbeelding
Foto: ©rivm.nl

Gemeente Son en Breugel scherpt landelijk advies aan

Politiek

Son en Breugel - Burgemeester Hans Gaillard geeft aanvullend advies voor evenementen. De voorzitters van de Veiligheidsregio’s in Noord-Brabant hebben alle evenementen met meer dan 1000 bezoekers in onze provincie verboden tot en met 16 maart 2020. 

Voor komend weekend zijn er in Son en Breugel geen evenementen met die omvang gepland. Burgemeester Hans Gaillard heeft een aanvullend advies. Hij adviseert om alle bijeenkomsten en evenementen in de gemeente af te gelasten of het aantal bezoekers te beperken tot maximaal 200 (tegelijkertijd aanwezig). Beheerders van accommodaties, horecagelegenheden met zalen en kerken in de gemeente krijgen vandaag telefonisch bericht over dit advies. 

Dienstverlening
De gemeente hanteert alle landelijke richtlijnen voor haar dienstverlening. De afspraakmogelijkheden bij het CMD en de publieksbalies zijn beperkt door de kleinere bezetting. Al ingeplande afspraken aan de balie gaan door. Voor spoedafspraken wordt ruimte gemaakt.

Afspraak verzetten
Heeft u een afspraak bij de gemeente en last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen we u uit zorg voor onze medewerkers om niet naar het gemeentehuis te komen en een nieuwe afspraak te maken.