Logo mooisonenbreugel.nl
Erik van den Berg geeft Leon Spierings nog een duwtje in de goede richting   | Fotonummer: effdcb
Erik van den Berg geeft Leon Spierings nog een duwtje in de goede richting (Foto: Ingezonden)

Ondernemers Son en Breugel vullen elkaar aan

Son en Breugel - Het zijn moeilijke tijden voor veel ondernemers. Gelukkig kunnen zij in Son en Breugel rekenen op de steun van iedereen die de lokale ondernemers belangrijk vindt. Zo zijn er al veel cadeaubonnen verkocht tijdens de OVSB-bonnenactie.

Maar ook de ondernemers onderling steunen elkaar. Mooi voorbeeld hiervan is Erik van den Berg van Fiets en Sport van den Berg aan de Nieuwstraat in Son en Breugel. Hij zag dat zijn collega Leon Spierings van cafetaria Spierings door de maatregelen tegen het coronavirus zijn cafetaria tijdelijk moest sluiten. Hierdoor konden de klanten hun maaltijden alleen maar komen afhalen of laten bezorgen.

Veel meer bezorgingen dan normaal, dus stelde Erik van den Berg twee elektrische fietsen beschikbaar aan zijn collega, zodat de bezorging kon doorgaan. Daarbij was hij ook niet te beroerd om de fietsen in eigen werkplaats nog even te voorzien van een passend mandje. Zo bezorgt cafetaria Spiering de verrekés lekkere frites en snacks geruisloos en milieuvriendelijk.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>