Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: af2ac9
Foto: ©MooiSonenBreugel
Algemeen / Son & Breugel

Nieuw telefoonnummer huisartsenpost

Son en Breugel - De Huisartsenposten Oost-Brabant is vanaf 6 april via een ander telefoonnummer bereikbaar. Het oude 0900-nummer had meer na- dan voordelen. Wie vanaf 6 april ’s avonds of in het weekend met spoed een huisarts nodig heeft, moet 088-8765151 bellen.

Het oude 0900-nummer was in het begin relatief kostbaar om te bellen, zeker als het iets drukker was en de beller langer moest wachten. Behalve de kosten had het 0900-nummer nog wat nadelen. In de loop van de tijd is het 0900-nummer een commercieel nummer geworden dat vooral werd gebruikt voor betaalde lijnen, zoals bij spelen van spelletjes, prijsvragen en sekslijnen. Daarbij blokkeerden veel werkgevers de 0900-nummers als het om een telefoon van de zaak ging. Dit werd gedaan om hoge kosten te vermijden.

Vanaf 6 april is dit verleden tijd door het nieuwe nummer van de Huisartsenpost 088-8765151. Hiermee belt u ook nog eens tegen lokaal tarief. Het oude nummer blijft ook nog enige tijd bereikbaar, dit om iedereen te laten wennen aan het nieuwe nummer.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>