Afbeelding
Foto: ©MooiSonenBreugel

Nieuw telefoonnummer huisartsenpost

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - De Huisartsenposten Oost-Brabant is vanaf 6 april via een ander telefoonnummer bereikbaar. Het oude 0900-nummer had meer na- dan voordelen. Wie vanaf 6 april ’s avonds of in het weekend met spoed een huisarts nodig heeft, moet 088-8765151 bellen.

Het oude 0900-nummer was in het begin relatief kostbaar om te bellen, zeker als het iets drukker was en de beller langer moest wachten. Behalve de kosten had het 0900-nummer nog wat nadelen. In de loop van de tijd is het 0900-nummer een commercieel nummer geworden dat vooral werd gebruikt voor betaalde lijnen, zoals bij spelen van spelletjes, prijsvragen en sekslijnen. Daarbij blokkeerden veel werkgevers de 0900-nummers als het om een telefoon van de zaak ging. Dit werd gedaan om hoge kosten te vermijden.

Vanaf 6 april is dit verleden tijd door het nieuwe nummer van de Huisartsenpost 088-8765151. Hiermee belt u ook nog eens tegen lokaal tarief. Het oude nummer blijft ook nog enige tijd bereikbaar, dit om iedereen te laten wennen aan het nieuwe nummer.