Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: dc014e
Foto: ©mooisonenbreugel
Algemeen / Son & Breugel

Ondernemers gesteund door tegoedbonnenactie

 Son en Breugel - De tegoedbonnenactie die de OVSB bedacht om zowel ondernemers als consumenten te prikkelen om de lokale economie toch een beetje draaiende te houden, mag nu al een succes worden genoemd. Honderden bonnen zijn inmiddels al aangekocht. Om precies te zijn stond de teller op 30 maart 2020 op ruim 1250 bonnen. Voor de kopers een mooi voordeeltje en voor de ondernemers een steun in de rug in deze moeilijke tijd. Ook de burgemeester ziet de actie als een mooi lichtpuntje waar hij blij van wordt, zo kunnen we lezen in een open brief van hem op de gemeentepagina in deze krant.

Het succes is zelfs zo groot dat de OVSB zich genoodzaakt ziet de voorwaarden iets aan te passen. Waar eerder een ondernemer die gebruikmaakte van de actie een onbeperkt aantal bonnen mocht verkopen, geldt nu een maximum van honderd bonnen. Deze aanpassing is toegevoegd omdat de OVSB bij iedere verkochte bon een bedrag schenkt aan de ondernemer. Daardoor ontstond er een scheefgroei in de bijdrage per ondernemer door de OVSB. Natuurlijk kan de ondernemer altijd meer tegoedbonnen verkopen, maar hij krijgt daarbij dan geen bijdrage meer van de OVSB. Voor de consument betekent dit dat in zo’n situatie het financiële voordeel geheel of voor een gedeelte vervalt.

Natuurlijk zijn er nog genoeg ondernemers die nog geen honderd bonnen verkocht hebben en bij wie u dus bij de aankoop van de tegoedbon wel profiteert van het financiële voordeel. Voor alle gekochte tegoedbonnen geldt natuurlijk in de eerste plaats dat u de lokale ondernemer steunt. Blijf daarom vooral tegoedbonnen kopen. De actie loopt nog tot en met 5 april 2020.

Dit zijn de ondernemers bij wie uw tegoedbon meer waard is dan u ervoor betaalt:
- Albert Boudewijns Schoenmakerij & Lederwaren
- Arts Tweewielers
- BBQ Shop Brabant
- De Groenstylist
- De Karikaturist
- DOTT Fashion
- FreshPC
- Henries Place
- Humblé Interieurs
- Jola
- La Sonnerie
- Picusled
- Siemons Inbraak-Sloten
- Thermae
- Van den Berg Fiets en Sport
- Visage & More

Het kan zijn dat er meer ondernemers zijn die zich aanmelden voor de actie. Een actuele lijst van ondernemers die met de actie meedoen, wordt bijgehouden op de Facebookpagina en de internetpagina van de OVSB (www.ovsb.nl). Ondernemers die niet op die lijst staan vermeld, doen niet mee aan de actie. Wel kunnen zij uiteraard hun eigen actie houden!

De tegoedbonnen zijn in principe tot 1 jaar nadat de coronamaatregelen worden opgeheven geldig. De OVSB raadt u echter aan om bij twijfel over de geldigheidsduur contact op te nemen met de desbetreffende ondernemer.

Consumenten die mee willen doen met de actie, kunnen een e-mail sturen naar: kadobonnenaktiesonenbreugel@gmail.com. U moet dan uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer en uw e-mailadres doorgeven. Bovendien moet u aangeven hoeveel bonnen u wenst aan te schaffen (maximaal vier per persoon per ondernemer) en bij welke ondernemer. De OVSB zal dan de klant aan de ondernemer koppelen om de betaling en het verstrekken van de tegoedbon te regelen.

Mocht u vragen hebben over deze actie dan kunt u zich melden bij Luc Ross of Maartje van Beek via respectievelijk voorzitter@ovsb.nl en secretariaat@ovsb.nl.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>