(Archief foto)De president van de Lions Club Son en Breugel Joep Panken, tijdens de eerder gehouden ondernemer van het jaar verkiezing
(Archief foto)De president van de Lions Club Son en Breugel Joep Panken, tijdens de eerder gehouden ondernemer van het jaar verkiezing Foto: Wil Feijen

Lionsclub helpt ondernemers in coronacrisistijd

Zakelijk

Son en Breugel - De Lionsclub in Son en Breugel is een zeer actieve club, die verschillende activiteiten en evenementen organiseert waarvan er veel in Son en Breugel plaatsvinden. Daarvoor vragen ze regelmatig de steun van de ondernemers in Son en Breugel. Zonder deze steun zouden veel activiteiten en evenementen niet gerealiseerd kunnen worden.

Daarom wil de Lionsclub in deze onzekere tijd de rollen omdraaien. Zij bieden de kennis en kunde van de leden van de Lionsclub aan. Veel ondernemers zijn volgens de Lionsclub gewend aan af en toe wat tegenslag, maar de huidige crisis is buitenproportioneel. Daarom richten zij zich tot de ondernemers die het in deze tijd moeilijk hebben. Want veel ondernemers moeten nu beslissingen nemen die zij normaal niet hadden moeten nemen. Misschien dat het dan goed is om een buitenstaander met kennis van zaken te vragen hoe die het zou doen!
Voor een vrijblijvend advies, een luisterend oor of ondersteuning op een meer praktische manier willen de leden van de Lionsclub u graag helpen.

Onder de leden van de Lionsclub zitten bankiers, accountants, belastingadviseurs, coaches, ondernemers in het MKB, managers van zorginstellingen, hoogleraren en docenten in verschillende vakgebieden, mensen met een medisch beroep, variërend van psychologie tot tandheelkunde. Enkele van hen hebben al eerder een crisis meegemaakt.

Sommige van deze leden staan nu ook midden in de crisis. Zij staan op de intensive-careafdeling van het ziekenhuis en maken dagelijks mee hoe corona toeslaat. Andere leden hebben even geen werk omdat lesgeven verboden is of werken noodgedwongen thuis. De leden die zelf ondernemer zijn, voelen net als u de impact van de vele maatregelen.

Dus als u als ondernemer in Son en Breugel advies nodig heeft of een directe vraag heeft, dan kunt u contact opnemen met de Lionsclub Son en Breugel via   info@ondernemervhjaar.nl