Afbeelding
Foto: ©MooiSonenBreugel

Win mooie prijzen met de Koningsdag kleurplaatactie

Algemeen Jeugd

Son en Breugel - Door de maatregelen in strijd tegen het coronavirus zijn er geen activiteiten op Koningsdag in Son en Breugel. Dit jaar geen Koningspelen, vrijmarkt of concert op Koningsdag, maandag 27 april.

Het is een unieke situatie voor een dorp dat drie zeer actieve oranjecomités heeft. Het alternatief is een leuke kleurwedstrijd voor alle kinderen, basisschool en speciaal onderwijs. Het initiatief wordt door alle Oranje comités van het dorp gesteund en omarmd. Op initiatief van het Oranjecomité Breugel komt er nu een aangepaste, maar geheel in deze tijd passend alternatief. Dit alternatief zorgt ervoor dat Koningsdag Son en Breugel vooral voor de kinderen niet geruisloos voorbijgaat.

Kinderen kunnen de kleurplaat inkleuren, beplakken of op een ander creatieve manier bewerken en inleveren bij Plus Verhoeven, AH en Coop in Son en Breugel. Doe dit wel voor Koningsdag 27 april vóór 16.00 uur. Alle tekeningen die zijn ingeleverd maken kans op leuke prijzen.

Op woensdag 6 mei worden de prijswinnaars bekendgemaakt en krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Koningsdagbreugel@gmail.com..

In de krant staat een kleurplaat, getekend door Sandor Paulus. Klik op onderstaande link om de kleurplaat te downloaden.
Link naar PDF bestand

Parallel Wijnen
Evenement 7 uur geleden Parallel Wijnen verkoopt laatste restanten
Afbeelding
Ingezonden 8 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 18 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 22 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 23 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden gisteren Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen