Medewerkers en bewoners worden in het zonnetje gezet
Medewerkers en bewoners worden in het zonnetje gezet Foto: Wil Feijen
Foto's

Waar een klein dorp groot in is

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Wanneer grote activiteiten neergezet worden in Son en Breugel wordt dat vaak mede mogelijk gemaakt door sponsoring vanuit de lokale ondernemer. Zonder financiële steun of sponsoring van bijvoorbeeld prijzen kan geen evenement georganiseerd worden. Nu in deze tijd hebben deze ondernemers het zwaar.

De bewoners van Berkenstaete en Zonhove zitten binnen en voelen zich eenzaam. Activiteiten en familiebezoek kunnen niet doorgaan. Veel bewegingsruimte hebben ze nu niet. Het personeel van deze instellingen werkt dag en nacht extra hard door en probeert zoveel mogelijk deze tijd draaglijk te maken voor de bewoners.

De drie lokale service clubs – Lions, Rotary en Ladies’ Circle – vonden dat ze hier iets mee moesten en hebben de handen ineengeslagen om iets te bedenken om zowel de ondernemers, als de bewoners en het personeel van Berkenstaete en Zonhoven een steuntje in de rug te kunnen geven. Toen sommige ondernemers van onze plannen hoorden, wilden ze direct hierop inhaken en hun extra steentje bijdragen. Hoe bijzonder in deze ook voor hen pittige tijden.

In samenwerking met Wens Reclame, La Sonnerie en Plus kunnen zij 110 gevulde paaszakjes bezorgen, die de bewoners van Berkenstaete bij hun Paaslunch zullen vinden. Ook het personeel van Berkenstaete ontvangt een kleine attentie mede mogelijk gemaakt door Hema Son. Met Wens Reclame en De SoepKom is een attentie gerealiseerd voor het volledige personeel van Zonhove. De vraag om deze harde werkers daar eens in het zonnetje te zetten was groot.

Het wordt een Pasen om nooit te vergeten, maar hopelijk schijnt vandaag voor iedereen het zonnetje wat harder.

Bijzonder mooi om deze samenwerking en verbinding tussen de clubs, ondernemers en verzorgingstehuizen te mogen meemaken van dichtbij.

Ladies’Circle 66 Son en Breugel, Rotary Club Son en Breugel en de Lions Club Son en Breugel zijn trots op hoe een klein dorp zo groot kan zijn en vinden dat enorm hartverwarmend.

Afbeelding
Afbeelding
Lunchtassen voor medewerkers en bewoners van Berkenstaete
Lunchtassen voor medewerkers en bewoners van Berkenstaete
Lunchtassen voor medewerkers en bewoners van Berkenstaete