Afbeelding
Foto: Ingezonden

Samen iets vrolijks creëren

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Ingrid van Doorn en Ineke van Uden hebben het plan opgevat om een hele lange slinger te breien, haken en/of naaien. Wat zou het mooi zijn om een lange slinger samen met veel dorpsgenoten te maken. Zo wordt het dorp in deze 'vreemde' periode een beetje kleur gegeven. 

Wil je mee doen? 
Ineke en Ingrid zoeken rechthoekjes van ongeveer 10 bij 20 cm of een punt die 20 cm lang is. Je mag ook 20 cm bij 3 cm breien/haken of naaien waar ze dan rondjes van maken om een slinger van te maken. Gevarieerd. Creatief. Maar vooral met het idee: Samen - jong en oud - iets vrolijks creëren!

Wie doet er mee? 
Het bericht op Facebook leverde al een aantal enthousiaste reacties op van mensen die wol en stof in de aanbieding hebben of hun diensten als haakster, breister of naaister aanbieden. Er is contact gelegd met de haakclub van Stichting MeeDoen, met Berkenstaete en met De Kleine Heide om te kijken of daar ook mensen zijn die het leuk vinden om hun creatieve bijdrage te leveren aan de slinger.

Als je goed kunt tekenen en je sealt je tekening, dan kan die ook aan de slinger gehangen worden. Wees creatief en verras het dorp! Alle bijdragen kun je - in verband met de coronamaatregelen - in de brievenbus van Zagerstraat 15 of in de brievenbus van Wilhelminalaan 19A deponeren. Ben je niet in de gelegenheid om jouw creatieve bijdrage te brengen, stuur dan een mailtje naar ineke.van.uden@gmail.com en jouw creatieve bijdrage wordt bij je opgehaald.