Try out van het online café Welten en Verhagen
Try out van het online café Welten en Verhagen Foto: ©MooiSonenBreugel

Café Welten en Verhagen vanaf nu elk weekend bij je thuis

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Door het coronavirus zit de horeca ‘op slot’, maar dat betekent niet dat de horeca stilzit. Café Welten en Verhagen heeft door de coronamaatregelen het geheel verbouwde etablissement nog niet kunnen openen voor het publiek.

Redacteur: Adrie Neervoort

Eigenaar Joep Verhagen vertelt: “Natuurlijk is dit flink balen: totaal geen inkomsten en niet kunnen doen wat je graag wilt doen. Je wilt je gasten ontvangen en hun een leuke middag of avond aanbieden.”

Dus dachten Joep Verhagen en Toon Welten: ‘dan komt het café toch gewoon naar jou toe, in deze coronatijd’. Daarom hebben zij een livestreamprogramma geregeld. Natuurlijk hoor je alle hits van dit moment, maar je kunt ook verzoeknummers aanvragen, tegen een kleine vergoeding. En je kunt ‘radje draaien’ waarmee leuke prijzen zijn te winnen.

Afgelopen weekend was er een try-out om alles ‘real time’ te checken en de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Toon: “Het was kicken om te zien hoeveel mensen er direct inlogden.” Toon en Joep spreken dan ook al van een succesvol verlopen try-out.

De livestream is actief op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 21.00 uur. Het interactieve feestprogramma blaast het dak van je huis en in de tuin een gat in de lucht. Joep en Toon denken zo het gemis van het uitgaan een beetje te compenseren en alvast een preview te geven van het café voordat het straks, als het van de overheid weer mag, opengaat.

Na deze digitale actie hopen beide heren dat ze je in de nabije toekomst natuurlijk ook weer gasten live kunnen begroeten. Maar voor nu kun je inloggen via live.weltenenverhagen.nl of tijdens de uitzending in feesttime via feesttime.weltenenverhagen.nl.