Logo mooisonenbreugel.nl
Ernst, alias dj Viejo, bezig met zijn twee uur durende show    | Fotonummer: c6dcfb
Ernst, alias dj Viejo, bezig met zijn twee uur durende show (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

DJ Viejo draaide muziek voor mensen met corona

Son en Breugel - Tienduizend dj's over de hele wereld maakten zaterdag 9 mei ‘s middag een twee uur durende show vanuit hun eigen huis of tuin om alle coronapatiënten een hart onder de riem te steken. Eén van deze dj's was Ernst van Veldhoven uit Son en Breugel.

Redacteur: Emmy Grit

Ernst heeft zijn buurgenoten daags voor het optreden laten weten dat hij solidair is met het 'Set for live event' dat over de hele wereld wordt gedeeld met andere dj's. Ernst over het evenement: "Ik heb enkele uurtjes meegedraaid met de World dj event online voor een gezondere wereld en om geld bijeen te krijgen voor het vaccin tegen Covid-19. En om alle mensen met corona een hart onder de riem te steken en te steunen naar een goede terugkeer naar hun gezondheid."

Als dj Vieje draaide Ernst de muziek vanuit zijn achtertuin aan de Apollolaan. Uiteraard werd dit event zonder publiek gemaakt in verband met de coronamaatregelen, maar het was wel te beluisteren en te bekijken via zijn facebookaccount. Tijdens het event konden verzoeknummers aangevraagd worden. Zo kon men tussen de gemixte discomuziek ook genieten van onder andere Fly Me To The Moon van Frank Sinatra en Proud Mary van Ike en Tina Turner. Er zaten zelfs buurtgenoten in de voortuin om deze show beter te kunnen horen. Het was van 14.00 tot 16.00 uur genieten van dit enthousiast gebaar van onze dorpsgenoot.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>