Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 47bd0e
Foto: ©pixabay.com
Coronavirus

Zeer lichte stijging aantal opnames en sterfgevallen

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn 11.579 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) volgens de cijfers van maandag 18 mei, dit is een stijging van 27 patiënten in de afgelopen 24 uur. Het aantal overleden patiënten is met 14 gestegen het afgelopen etmaal, een hele lichte stijging ten opzichte van zondag. In totaal zijn er nu 5694 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 146 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen, dat zijn 21 personen meer dan zondag. Tot nu toe zijn er 44.141 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Ook vandaag is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM stabiel gebleven met 31 personen.

Overzicht RIVM.nl

Bron: RIVM

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>