Pieter Foolen
Pieter Foolen Foto: Wil Feijen
Ingezonden mededeling

Foolen Audio & Light draait de rollen om

Algemeen

Son en Breugel - Foolen Audio & Light wordt hard geraakt door de maatregelen van de overheid in strijd tegen het coronavirus. Het bedrijf van Pieter en Lydia Foolen uit Son en Breugel biedt professionele oplossingen op maat bij presentaties, bedrijfsfeesten, concerten en modeshows. Vanwege het coronavirus liggen de buitenevenementen, zoals sport en festivals, helemaal stil.

Maar dat wil niet zeggen dat zij stil zitten. Er wordt gedacht aan oplossingen en wat nog wel kan in deze tijd met noodzakelijk maatregelen. En daarom komen zij met een nieuwe en unieke service.

Vanaf nu is het mogelijk om bij Foolen Audio & Light op hun locatie op Ekkersrijt gebruik te maken van een professionele studio met alles erop en eraan! De omgeving om je professionele livestream te maken als dj, muzikant, band, organisatie of ondernemer. Huur de studio en presenteer jezelf via een professionele livestream. Daarbij kun je rekenen op professionele begeleiding en een inrichting naar wens zoals presentatieschermen voor seminars of een vette lichtshow en visuals.

De uiteindelijke stream kan via een eigen Facebookpagina bekeken worden, maar het kan ook via de eigen streammogelijkheden van Foolen, inclusief webpagina. Een login is tevens mogelijk, zodat u mensen kunt uitnodigen voor een besloten stream.

Dit alles is uiteraard ook op locatie mogelijk voor bijvoorbeeld uitvaarten, bedrijfspresentatie, productpresentatie, etc. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Foolen Audio & Light via stefan@foolenaudio.nl, info@foolenaudio.nl of telefonisch via 06-51720736.

Afbeelding
Ingezonden 7 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 17 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 21 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 22 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 23 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen gisteren Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel