Logo mooisonenbreugel.nl
Pieter Foolen   | Fotonummer: c7a58d
Pieter Foolen (Foto: Wil Feijen)
Ingezonden mededeling

Foolen Audio & Light draait de rollen om

Son en Breugel - Foolen Audio & Light wordt hard geraakt door de maatregelen van de overheid in strijd tegen het coronavirus. Het bedrijf van Pieter en Lydia Foolen uit Son en Breugel biedt professionele oplossingen op maat bij presentaties, bedrijfsfeesten, concerten en modeshows. Vanwege het coronavirus liggen de buitenevenementen, zoals sport en festivals, helemaal stil.

Maar dat wil niet zeggen dat zij stil zitten. Er wordt gedacht aan oplossingen en wat nog wel kan in deze tijd met noodzakelijk maatregelen. En daarom komen zij met een nieuwe en unieke service.

Vanaf nu is het mogelijk om bij Foolen Audio & Light op hun locatie op Ekkersrijt gebruik te maken van een professionele studio met alles erop en eraan! De omgeving om je professionele livestream te maken als dj, muzikant, band, organisatie of ondernemer. Huur de studio en presenteer jezelf via een professionele livestream. Daarbij kun je rekenen op professionele begeleiding en een inrichting naar wens zoals presentatieschermen voor seminars of een vette lichtshow en visuals.

De uiteindelijke stream kan via een eigen Facebookpagina bekeken worden, maar het kan ook via de eigen streammogelijkheden van Foolen, inclusief webpagina. Een login is tevens mogelijk, zodat u mensen kunt uitnodigen voor een besloten stream.

Dit alles is uiteraard ook op locatie mogelijk voor bijvoorbeeld uitvaarten, bedrijfspresentatie, productpresentatie, etc. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Foolen Audio & Light via stefan@foolenaudio.nl, info@foolenaudio.nl of telefonisch via 06-51720736.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>