Afbeelding
Foto: Wil Feijen
Ingezonden mededeling

'rondje voor jouw zaak' van Swinkels Family Brewers

Zakelijk

Son en Breugel / Lieshout - Consumenten maken kans op vat bier voor hun favoriete horecazaak. Swinkels Family Brewers komt met ‘Rondje voor jouw zaak’: een online platform waar consumenten een vat bier kunnen winnen voor hun favoriete horecazaak. De consument koopt een van de deelnemende bieren in de supermarkt of horeca, scant deze met zijn mobiele telefoon, selecteert zijn favoriete horecazaak en ziet direct of hij een vat wint voor deze zaak. 

Vat bier
Swinkels Family Brewers zorgt er vervolgens voor dat de zaak kosteloos het vat bier ontvangt om vers te tappen zodra ze weer open mag. De actie loopt tot eind oktober, zodat ook sportkantines kunnen meedoen aan de actie zodra deze weer open gaan. In totaal worden er tenminste 600 vaten weggegeven.

Ondersteunen
Romke Swinkels, directeur Nederland bij Swinkels Family Brewers: “We zijn blij dat vanaf 1 juni de horeca weer gedeeltelijk open kan, maar tegelijkertijd beseffen we ons dat veel horecazaken het moeilijk hebben door de maatregelen. Als leverancier doen we wat we kunnen op het financiële vlak om de horeca te ondersteunen, en daarnaast zijn we ook aan de slag gegaan met een platform waarop consumenten hun favoriete restaurant of kroeg kunnen helpen. Met ’Rondje voor jouw zaak’ snijdt het mes aan twee kanten: de consument kan genieten van een bier naar keuze en maakt ondertussen kans om zijn favoriete zaak een vat cadeau te doen. In eerste instantie zetten we met deze actie groot in op ons Bavaria-merk in de supermarkt, maar ook Swinckels’, Cornet, Palm, Rodenbach FruitAge, Weihenstephaner en Brewdog doen mee aan de actie. Zodra horeca weer open gaat, kun je ook daar je bier scannen.”

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar rondjevoorjouwzaak.nl (werkt alleen op mobiele telefoons) en kom erachter hoe het werkt en welke bieren er gescand kunnen worden om deel te nemen. Ook is er een overzicht vinden van de horecazaken die men kan steunen