Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: ca7332
Foto: Freepik.com

Opnieuw lage cijfers opnames en overleden coronapatiënten

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn 11.659 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) volgens de cijfers van zaterdag 23 mei, dit zijn slechts 10 patiënten meer dan in de afgelopen 24 uur. Het aantal overleden patiënten is met 23 gestegen het afgelopen etmaal. In totaal zijn er nu 5811 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 176 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen. Tot nu toe zijn er 45.064 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Zaterdag 23 mei is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM nog steeds stabiel met 31 personen.

Overzicht RIVM.nl

Bron: RIVM

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>