Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 17b392
Foto: ©rivm.nl

Acht overleden en acht opnames coronapatiënten

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn het afgelopen etmaal 8 patiënten opgenomen in het ziekenhuis opgenomen (geweest) volgens de cijfers van maandag 25 mei. In totaal zijn dit nu 11.680 patiënten. Het aantal overleden patiënten is met 8 gestegen het afgelopen etmaal. In totaal zijn er nu 5830 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 209 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen, dit zijn 37 mensen meer dan zondag. Tot nu toe zijn er 45.445 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Zondag 24 mei is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM nog steeds stabiel met 31 personen.

Bron: www.rivm.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>