Logo mooisonenbreugel.nl
Dorethe in haar nieuwe salon   | Fotonummer: 2c96cd
Dorethe in haar nieuwe salon (Foto: Wil Feijen)
zakelijk

Nieuwe look voor Da Vivente Hairstyle

Son en Breugel - Op maandag 23 maart sloten alle kapperszaken in Nederland hun deuren. Aanleiding was het besluit van de regering dat kapperszaken en andere zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geen klanten meer mochten ontvangen. Dit ter bestrijding van het coronavirus.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Een week eerder, op maandag 16 maart, had Dorethe van Beuningen, eigenaresse van Da Vivente Hairstyle in Son en Breugel, al besloten om de deuren van haar zaak te sluiten. Zij wilde hiermee voorkomen dat haar klanten en personeel besmet zouden raken met het coronavirus, ook al was er nog veel onduidelijk over de manier waarop het virus zich verspreid; voor Dorethe was duidelijk dat je met gezondheid geen risico’s neemt. Dit was geen gemakkelijke beslissing voor haar. Sluiting was volgens het kabinet toen nog niet nodig, maar een week later wel. Dit is illustrerend voor hoe Dorethe als ondernemer in het leven staat. Waar anderen nog twijfelen, neemt zij een besluit. Dit is samen met haar jarenlange ervaring en vakkennis de basis van haar succes als onderneemster.

Verbouwing
In een tijd waar de toekomst voor iedere ondernemer door het coronavirus zeer onzeker is, nam zij nog een besluit. De periode gedurende welke zij haar deuren moest sluiten, was perfect voor een verbouwing. Binnen een week zat ze met alle vakmensen om tafel om de verbouwing van Da Vivente Hairstyle te regelen.

Opening
Op vrijdag 29 mei opende Dorethe haar geheel vernieuwde kapsalon. Wat direct opvalt is de warme sfeer van het interieur. Ondanks het gewaagde zwart is de uitstraling warm en stijlvol. Het geheel oogt ruimtelijk door een andere opstelling. De twee blikvangers, een muur geheel bekleed met stukjes hout en een grote fotowand van een idyllisch bos, maken het geheel compleet.

Hoger niveau
Ook voor de medewerkers is het werken nog overzichtelijker geworden en naar een hoger niveau gebracht, met veel aandacht voor de klant. Wat dacht u van een heus kleurlaboratorium waar de haarverf op de juiste kleur naar wens van de klant kan worden gemaakt, schoon, overzichtelijk met eindeloos veel kleurmogelijkheden.

RIVM
Natuurlijk wordt er volgens de richtlijnen van het RIVM gewerkt. Geheel in het interieur passende schermen zijn tussen de kapperstoelen geplaatst en de stoel en de gebruikte materialen worden na iedere klant weer keurig gereinigd.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak in misschien wel de mooiste kapsalon van de regio.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>