Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 94959f
Foto: ©Cablepark Aqaubest
zakelijk

Cablepark renoveert accommodatie

Het team van Cablepark Aquabest heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de renovatie van de accommodatie. Het is een pareltje geworden aan het water. Na vele weken van ongeduldig wachten is het weer zover dat de cable-skibaan de hele dag draait. Het team heeft de locatie voorzien van de nodige belijning en geleiding zodat de anderhalve meter afstand gewaarborgd wordt. Gebruikers van de cable-skibaan worden om de 80 meter aangekoppeld; dus ruimte genoeg om vrij te bewegen op het water.

Redacteur: Rianne van der Heijden

In normale omstandigheden opent het Cablepark de eerste zondag in maart, dit jaar was dat anders. De laatste drie maanden was het stil op het Cablepark. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, scholen, bruiloften en partijen gingen niet door in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus.

Verbouwing
Eigenaar Pieter van Beers vertelt hierover: “De hele winter is besteed aan de verbouwing van de accommodatie. Door het coronavirus is er veel werk blijven liggen. Voor ons was het spannend. Er is veel geïnvesteerd en wij vroegen ons af of wij wel moesten doorzetten. Wij wisten tenslotte niet hoe lang de coronamaatregelen zouden gaan duren. Wij zijn sterk afhankelijk van het zomerseizoen. Als de lockdown tot na september zou duren, dan zou het seizoen voor ons voorbij zijn.” Je hoeft niet super sportief of ervaren te zijn om te kunnen waterskiën, iedereen kan het leren. Kleine gezelschappen kunnen weer bij ons terecht en zelfs bedrijven die hebben aangegeven dat ze in september willen komen, kunnen genieten van ons gerenoveerde Cablepark.

NK Wakeboarden
In het eerste weekend van oktober worden de Nederlandse kampioenschappen Wakeboarden georganiseerd. Pieter: “Deze kampioenschappen zijn leuk om naar te komen kijken. Neem vrienden en familie mee, want je kunt elke dag gezellig op het terras genieten van de deelnemers op het water.

Relatievouchers
Om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het waterskiën stelt Pieter ‘relatievouchers’ voor personen vanaf 18 jaar beschikbaar. Pieter: “Met deze relatievoucher kun je via een online reserveringssysteem een uur waterskiën voor een tientje (normaal 22,50 euro) inclusief ski’s, zwemvest en instructiefilmpje.” Bij de startplaats krijg je persoonlijke instructies. Er zijn steeds vijf plekken per moment voor degenen die willen reserveren met de relatievouchers. Check dus goed in het reserveringssysteem wanneer het mogelijk is om met deze voucher te boeken. De relatievoucher is tot einde van het seizoen 2020 geldig.

Lezersactie
DeMooiSonenBreugelKrant mag in samenwerking met Cablepark 25 relatievouchers weggeven. De eerste 25 lezers die via redactie@demooisonenbreugelkrant.nl onder vermelding van ‘Cablepark’ reageren, komen in aanmerking voor een relatievoucher. Nadat de lezers een bericht hebben ontvangen, kunnen zij op het kantoor van deze krant, Markt 2a in Son en Breugel, de voucher ophalen en kennis gaan maken met het vernieuwde Cablepark.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>